Škare za kandže

Original price was: 11,99€.Current price is: 5,99€.

Na zalihi

Neka kandže vašeg krznenog prijatelja budu kratke, čiste i zdrave s našim vrhunskim škaricama. Naše škare za pandže dizajnirane su imajući na umu sigurnost i udobnost za vas i vašeg ljubimca. S oštrim i preciznim oštricama te ergonomskom drškom omogućuju jednostavno i precizno podrezivanje kandži. Oni nude idealno rješenje za sprječavanje nepravilnog rasta i oštećenja kandži koje mogu nastati zbog duljih noktiju. Naše škare za pandže prikladne su za mačke, pse i druge male životinje, što ih čini neophodnim alatom u svakom kućanstvu s kućnim ljubimcima.

Na zalihi

SKU: 200182 Kategorija:

Njegujte kandže vašeg ljubimca s lakoćom i sigurnošću uz škare za kandže – neizostavan alat u svakom kućanstvu s ljubimcima!

Neizostavni alat za njegu kandži vašeg ljubimca

Ako se mačka puno kreće po asfaltu i drugim čvrstim podlogama, kandže će obično njegovati same. Većini mački koje žive u stanu potrebno ih je skratiti. To je vrlo važno, jer preduge kandže sprječavaju životinju da hoda, pa čak mogu nastati i deformacije šape. Skraćivanje zahtijeva posebne kliješte da odrežu vrh kandže. Paziti moramo da odrežemo samo vrh kandže ali ne i živac, jer to može prouzrokovati krvarenje i jak bol.

Precizno i sigurno rezanje
Oštre oštrice osiguravaju čist i točan rez, smanjujući stres za vašeg ljubimca tijekom obrezivanja.

Ergonomski dizajn:
Udobna ručka omogućuje čvrst i stabilan hvat, što olakšava obrezivanje kandži.

Sigurnosna brava:
Ugrađena sigurnosna brava sprječava neželjeno otvaranje škara kada se ne koriste.

Odgovara za sve veličine ljubimaca
Idealne za kućne ljubimce različitih veličina, od malih do velikih.

Trajne i izdržljive
Izrađene od kvalitetnih materijala, škare su izdržljive i dugotrajne.

Redovito obrezivanje kandži važno je za zdravlje i dobrobit vašeg ljubimca, sprječavajući probleme kao što su zakrivljene ili preduge kandže. S našim Škarama za kandže, proces obrezivanja postaje brz, jednostavan i bezbolan, kako za vas tako i za vašeg ljubimca.

Dimenzije: 16 x 8 x 1,5 cm

Naslov

Go to Top